سفارش تبلیغ
صبا ویژن


شورای هماهنگی -


درباره مهاجر
شورای هماهنگی -
مدیر وبلاگ : مهاجر[197]
نویسندگان وبلاگ :
مسئول مسافرت[71]
معاون فرهنگی[2]
معاون علمی[2]
معاون اداری-مالی[2]
وحید نصیری کیا[13]
احسان آقارضایی[-2]
سعید توکلی[2]
محمد علی بیگی[0]
میهمان[6]

آی دی نویسنده
تماس با نویسنده


آرشیو وبلاگ
اطلاع رسانی
جهادی 87
جهادی 88
درباره جهادی
فعالیت‏ها در جهادی
خاطرات جهادی
فقر و محرومیت
مطالب طنز
فرکانس محرمانه
وقایع
شورای هماهنگی
مؤمن جهادی
خواهران جهادی
بسیج سازندگی
فرهنگی داخلی


.::رفیق قافله::.
شورای هماهنگی گروه های جهادی
تأملاتی در باب جهادی
بنیاد فرهنگی والی
مؤسسه جهادی
بسیج سازندگی
یاوران جهادگر
جواد الائمه
مهرباران
رضوان
رازدل
آفتاب طلایی(نیک شهر)

.::همرهان::.
آنتن [35]
کتاب های سید مرتضی [177]
فلسفه و حکمت [149]
باشگاه اندیشه [137]
صالحین شیعه [62]
ماهنامه حیات [146]
ماهنامه حضور [295]
ماهنامه راه [134]
سبکبالان [102]
مجاهد [390]
ساجد [133]
نائب [355]
[آرشیو(12)]

شماره دوم نشریه هجر.آبان 88.نسخهpdf آوای مهاجر


اشتراک فصلنامه مهاجر
 
لوگوی وبلاگ
شورای هماهنگی -

کلیه حقوق این وب‏گاه متعلق به گروه جهادی مهاجر است
Mohajer.basij@gmail.com
 RSS 

سلام!
شورای هماهنگی حرکت‏های جهادی در نظر دارد ویژه‏نامه ای درباره حرکت جهادی همزمان با دومین همایش تخصصی منتشر کند. این ویژه‏نامه فرصت مناسبی است برای بیان و طرح دیدگاه‏های شما در این رابطه.
از شما جهادگر محترم انتظار می‏رود جهت پربار شدن این نشریه، با ارسال مطالب خود ما را یاری نمائید. محدودیتی در رابطه با موضوعات مطالب و حجم آنها وجود ندارد.

نظراتی درباره مناطق محروم(درباره فرهنگ، اقتصاد و ...) می تواند در نشریه آورده شود.
همچنین نوآوری ها و ابتکارات گروه‏های جهادی مختلف(اقتصادی، فرهنگی، علمی، عمرانی و ...) می تواند از این طریق به دیگران منتقل شود.      
آسیب‏شناسی حرکت‏های جهادی از دید کلی و جزئی می تواند موضوع دیگری برای مطالب شما باشد.
خاطرات، شعر، دست‏نوشته، نامه‏های ارسالی از مناطق محروم، نقاشی‏های مخاطبان برنامه‏های فرهنگی، عکس‏های جالب درباره جهادی و ... نیز می تواند در نشریه هجر آورده شود. 
از مطالب گروه‏هایی که در رابطه با مبانی نظری و معرفت جهادی تلاش‏هایی نموده اند استقبال می شود.
علاوه بر موارد بالا پیشنهاداتی از سوی هیئت تحریریه ویژه نامه هجر تهیه شده است که بنا به درخواست دوستان برایشان ارسال شود.
تردیدی نیست که غنای مطالب و محتوای نشریه به اهتمام شما جهادگران عزیز بستگی دارد.
خواهشمند است مطالب خود را حداکثر تا تاریخ 7 مهر ماه به پست الکترونیک نشریه ارسال کنید.
با تشکر
Hejrmag@gmail.com



نویسنده : مهاجر » ساعت 5:0 عصر روز پنج شنبه 88 شهریور 26


با سلام خدمت دوستان جهادگر!
شورا هماهنگی حرکت های جهادی-که در قبل وصفش برفت-19 و 21 فرودین ماه سال جاری  قصد دارد ادامه جلسات کارگروه های خود را در قالب اردویی برگزار نماید. امور اجرایی و ... را هم بین گروه های جهادی تقسیم نموده است. 
تهیه نشریه این برنامه هم به ما(گره جهادی دانشگاه سمنان) واگذار شده است. 
مواردی که در ادامه آمده است حاصل گفت و گو با آقای پورقربان(از اعضای شورا) و آنچه به ذهن من آمده است.از دوستان محترم درخواست می شود در صورتی که نظری درباره سرفصل ها دارند و یا مطلبی در این رابطه به رشته تحریر درآورده‏اند (و یا در فرصت باقی‏مانده قصد دارند بنویسند) برای ما ارسال نمایید. 
1. شورای هماهنگی
2. اندیشه
بحث تحلیلی، محتوایی و مبنایی پیرامون حرکت جهادی
با آثاری از: علامه جعفری/استاد مطهری/صفایی حائری/مرتضی آوینی
-آسیب‏شناسی حرکت‏های جهادی(مبایی و اجرایی-عمل و نظر)
-فقر و فقرزدایی
3. حرکت‏های جهادی
-معرفی چهره‏های برتر و الگو
-تجربیات گروه‏های جهادی(در زمینه های مختلف)
-گزارش تصویری از اردوهای نوروزی(88)
4. ادب
-داستان کوتاه و خاطرات(معرفی و نقد کتاب/داستان کوتاه)
-شعر و شاعری
-متن ادبی
در نگارش مطالب این نکته را در نظر داشته باشید که این کارگروه ها برای فعالین گروه های جهادی تشکیل می شود. همچنین با توجه به فرصت اندک باقی مانده مطالب خود را حداکثر تا 17 فروردین ماه ارسال کنید(Mohajer.basij@gmail.com).



نویسنده : وحید نصیری کیا » ساعت 1:0 صبح روز جمعه 88 فروردین 7


حضور محترم مسئولین گروه­های جهادی عضو شورای هماهنگی حرکت­های جهادی

سلام­علیکم

پیرو مذاکرات و مراسلات قبلی کارگروه اقتصادی شورای هماهنگی حرکت­های جهادی، به استحضار می­رساند جلسه اول این کارگروه در تاریخ 3/11/87 در دفتر دبیرخانه این شورا برگزار شد.

     اهم مطالب بحث­شده در این جلسه شامل موارد ذیل بوده است:

1-    بررسی معضلات و مشکلات اقتصادی و معیشتی جوامع روستایی

2-    اهمیت محوریت کارآفرینی و اشتغال در مناطق روستایی

3-    نقش مؤثر حرکت­های جهادی در انجام این نوع فعالیت­ها

     در پایان جلسه مقرر شد که گروه­های جهادی، طرح­ها و برنامه­های خود را اعم از ایده، ایده­های طراحی­شده، طرح­های مدلسازی­شده، گزارش از فعالیت­های انجام­شده را جهت برگزاری جلسه دوم و تصمیم­گیری جهت طراحی طرحی جامع و قابل استفاده برای گروه­های جهادی با استفاده از تجربیات تمامی گروه­ها، به دبیرخانه شورای هماهنگی فرستاده و نمایندگان این گروه­ها برای بحث­های نهایی و اتخاذ تصمیمات نهایی این کارگروه، حضور به هم رسانند.

     فلذا از همه علاقه­مندان و مسئولین اقتصادی و پژوهشی مجموعه­های جهادی خواستاریم طرح­ها یا گزارشات فعالیت­های مرتبط را حداکثر تا تاریخ 14/11/87 به طور خلاصه به دبیرخانه شورا ارسال فرمایید.

     بدیهی­است عدم همکاری با کارگروه مذبور به منزله انصراف از فعالیت­های اقتصادی در گروه جهادی است. در ضمن گروه­هایی که سابقه فعالیت در این زمینه نداشته­اند و علاقه­مند به فعالیت هستند بایستی علاقه­مندی به حضور خود را همراه با معرفی مسئول مربوطه حداکثر تا تاریخ 14/11/87 اعلام نمایند.

     نکته: جلسه دوم کارگروه اقتصادی، پنج­شنبه 17/11/87 ساعت 10 تا 12 در محل دفتر دبیرخانه شورا برگزار می­گردد.

کارگروه تخصصی اقتصادی و اشتغال­زایی

دبیرخانه شورای هماهنگی حرکت­های جهادی

-------------------
پی‏نوشت:
چند وقتی است که در ذهنم است که معاونتی فعال در جهادی با هدف ایجاد و بهبود وضعیت اشتغال و اقتصاد در منطقه مسافرت ایجاد کنیم. متأسفانه سال گذشته معاونت پژوهشی هم نداشتیم. ولی به نظرم با الویت نخست باید در این زمینه تلاش کنیم.
با این تفاسیر اگر دوستانی هستند که علاقه به فعالیت در این زمینه را دارند سریع تر اعلام آمادگی کنند تا بتوانیم مقدمات کار را تا برگزاری مسافرت فراهم کنیم. اگر با تحقیقات این معاونت پروژه عمرانی در منطقه تعریف شود که نور علی نور است.  
ضمناً از طرف گروه ما در این جلسات (جلسه هفته پیش) کسی شرکت نداشته است!



نویسنده : وحید نصیری کیا » ساعت 3:56 عصر روز پنج شنبه 87 بهمن 10


به نامش و به یاریش
با سلام
همانطور که مستحضرید طبق مصوبه جلسه دوازدهم هیئت امناء شورای هماهنگی حرکت های جهادی به تاریخ دوشنبه 25/9/87، دبیرخانه شورا جهت سازماندهی و هم افزایی بین گروه­های جهادی و ترویج هرچه بیشتر تفکر جهادی اقدام به تشکل کارگروه های تخصصی نموده است .
طرح ایجاد کارگروه اقتصادی گروه های عضو شورای هماهنگی حرکت های جهادی و طرح اجمالی کارگروه های شورای هماهنگی حرکت های جهادی به همراه دعوت نامه‌ای به پیوست این ایمیل ارائه می گردد.
اولین جلسه این کارگروه جهت آشنایی مسئولین فعالیتهای پ‍‍ژوهشی- عملیاتی حوزه اقتصادی و اشتغال و اعضای فعال در این زمینه در تاریخ پنج­شنبه 3/11/87 از ساعت 10 الی12 در محل دبیرخانه شورا تشکیل می‏گردد.
ازبرادران و خواهران محترم تقاضا می گردد که در صورت عدم امکان برای حضور در جلسه و در صورت تمایل به شرکت در کارگروه حتماٌ و به هر وسیله ممکن مانند پست الکترونیک و یا تماس با دفتر دبیر خانه، مسئول کارگروه را مطلع سازند. بدیهی است که عدم اطلاع رسانی تمایل به شرکت در کارگروه، به منزله عدم حضور در نظر گرفته خواهد شد.
با تشکر
پی‏نوشت:
دوستانی که علاقه دارند در این جلسه شرکت کنند جهت حضور اعلام آمادگی نمایند.



نویسنده : وحید نصیری کیا » ساعت 1:0 صبح روز شنبه 87 دی 28


پنج شنبه گذشته(14 آذرماه) دومین مجمع عمومی شورای هماهنگی* برگزار شد.
البته گویا حضور گروه‏های جهادی از مجمع اول کمتر بود. در مجمع اول(20 تیماه) که با حضور 70 نماینده از گروه های جهادی برگزار شد، 7 نفر از دوستان به عنوان اعضای ثابت هیئت امناء انتخاب شدند. کارهای خوی هم توسط این دوستان انجام شده بود.
در این جلسه هم بعد از ارائه گزارش فعالیت های انجام شده طی این چند ماه و سخنرانی آقای افشار کارگروه های تشکلی برگزار شد. در آخر هم علاوه بر دبیر کارگروه های تشکلی، 8 نفر عضو متغیر هم نتخاب شدند.   
شورای هماهنگی چیست و به چه دردی می‏خورد؟
با توجه به رشد حرکت جهادی در سطح جامعه –مخصوصاً جامعه دانشگاهی-  جایگاهی که بتواند از این ظرفیت بوجود آمده حداکثر استفاده را بکند و بین این گروه ها هماهنگی لازم را ایجاد کند ضروری به نظر می‏رسد. در فعالیت های سیاسی چنین تشکل‏هایی به سرعت تشکیل می شوند. مثلاً شما نگاه کنید به تشکیلات فکسنی بعضی جریان ها در دانشگاه ها که کل اعضای دفاترشان در همه دانشگاه ها به یک مینی بوس نمی رسد، برای خودشان اتحادیه دارند و هر جا هم تقی به توقی می خورد به عنوان نماینده جنبش دانشجویی مثل زرافه گردنشان را دراز می کنند به عنوان نماینده دانشجویان ... .
حالا چرا گروه های جهادی به عنوان مؤثرترین فعالیت فرهنگی در دانشگاه ها و ... نباید چنین تشکلی داشته باشند.
و یا مثلاً در دیدار دانشجویان با مقام معظم رهبری از هر تشکلی یک نفر می رود صحبت می کند. امسال هم از طرف گروه های جهادی کسی رفت. حالا که بود و چه گفت؟! با کدام گروه هماهنگ شده بود؟ و الخ.
 گرچه اینها که گفتیم همه آن نیست لیکن این همه بر ضرورتش کافی است.
این شورای که از نمایندگان همین گروه ها تشکیل شده به هیچ کجا(اعم از سازمان ملی جوانان، بسیج سازندگی و الخ) وابسته نیست. و این یعنی اینکه تصمیم سازی ها از بالا به پایین و دستوری نیست و این نکته مهمی است.
و همه کسان و گروه هایی که ادعای دغدغه داشتن نسبت به حرکت جهادی دارند باید با این شورا همکاری کنند.
بانک اطلاعات و گنجینه تجربیات و کارگروه های آموزشی و الخ هم از آرزوهای گروه های جهادی است، در این شورا امید به تحقق آنهاست.
نکته دیگر این است که این شورا دنبال در بوق و کرنا کردن و تبلیغاتی کردن مسافرت-آن گونه که چند وقتی می بینیم و خدا کند زودتر آتشش بخوابد- نیست و ان شاءالله در آینده هم نباشد.
پی نوشت:
* منظور «شورای هماهنگی حرکت های جهادی» است.



نویسنده : وحید نصیری کیا » ساعت 9:5 عصر روز دوشنبه 87 آذر 18